Untitled Document
Kirsikkatie 34
Untitled Document

Erillistalo


Sundsberg


VELATON MYYNTIHINTA: 461 324 €

RAKENNUSVUOSI: 2005   KOKO: 147.0 m2

ESITTELYTEKSTI

TARJOUSNEUVOTTELUT ! Koti, jollaista saa hakea! Tässä näyttävässä kodissa yhdistyvät moderni tyylikkyys ja lämmin kodikkuus saumattomasti yhteen. Upeat ammattilaisen toteuttamat sisustusratkaisut eivät ole pelkästään silmää hivelevevän kauniita, vaan myös toimivia. Loistavalla paikalla Sundsbergissa meren äärellä uskomattoman upea koti. Tämä kaunis ja ainutlaatuinen erillistalo täytyy nähdä ja kokea. Asunto poikkeaa ratkaisuiltaan ja varustukseltaan alueella olevista taloista. Tämä on toteutettu ehdottomasti tyylillä ja taidolla. Makuuhuoneita on nykymuodossaan kolme ja ne sijaitsevat talon yläkerrassa omassa rauhassaan. Lisäksi yläkerrassa erillinen tv- /työtila, josta tarvittaessa neljännen makuuhuoneen. Isossa makuuhuoneessa oma tilava parveke. Olohuoneessa takka jota ympäröi kaunis kiviseinänä. Oma saunaosasto porealtaineen rentouttaa mukavasti työpäivän jälkeen ja vilvoittelemaan pääse patiolle, puutarhaan, lasitetulle terassille tai parvekkeelle. Pyydä kohteen esitteet sähköpostitse. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Myynti ja esittelyt: 044-747 7000 ja arto.loven@lovenlkv.fi

HUONEISTO

TILAT: 6h + k + sauna
ASUINPINTA-ALA: 147.0 m2
KOKONAISPINTA-ALA: 147.0 m2
SIJAINTI: Sundsberg
OSOITE: Kirsikkatie 34
KERROS/KERROKSIA: 1-2/2
HISSI: Ei
NÄKÖALAT: Pihapuutarhaan ja osin merelle.
KEITTIÖN VARUSTEET: Upea ja laadukas avokeittiö. Topi keittiökalusteet, alakaapit pähkinä ja yläkaapistot korkeakiiltoinen valkoinen, välitilassa karkaistu lasi. Työtasot: Kivitaso Loimaan Kivi, puinen pähkionätaso. Saareke jossa 10 laatikkoa. Valaistu lasivitriini. Kattospotit himmentimellä, lattiatasossa näppärä kiinteä All away- rikkaimuri. Induktioliesi lämpölevyllä (80cm-leveä), pyro uuni, upotettu mikrouuni, liesikupu, laitteet Siemens merkkiset. Lisäksi korkeat rosterisävyiset Electrolux- merkkiset erilliset jääkaappit ja pakastin. Erittäin laadukas ja toimiva keittiökokonaisuus. Keittiön vieressä toimivasti ruokasali. Katso erillinen liite varustuksesta.
KPH/WC VARUSTEET: Saunaosastossa 2 suihkua, poreamme, ikkunallinen löylyhuone. Kylpyhuoneesta käynti terassille (ulkoporeallas neuvoteltavissa erikseen) ja puutarhapihalle. Alakerrassa erillinen wc. Yläkerrassa kph /wc. Katso erillinen liite varustuksesta.
SÄILYTYSTILAT: Runsaasti kaapistoja, kodinkoitohuone, varastoja.
LATTIAT: Lattiat pääosin merbau-parkettia, lattialistat sävytetty pähkinän sävyyn. Seinät osin vaaleita ja osin kevyesti sävytettyjä upein sävyin. Katso erillinen liite.
VIRTUAALIESITTELY: Ei

YHTIÖTIEDOT

YHTIÖN NIMI: Asunto Oy Kirkkonummen Kirsikkatie II
RAKENNUSVUOSI: 2005
RAKENNUSAINE: Puu
KATTOTYYPPI/KATE: Harjakatto / tiilikate
LÄMMITYS: Maakaasu / koe. läm.talt.otto / lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen.
ASUINHUONEISTOT: 6
AUTOPAIKAT: Autoskatos 2:lle
SAUNA: Oma sauna.
MUUT YHTEISET TILAT:

KIINTEISTÖTIEDOT

TONTIN PINTA-ALA: 6788.00 m2
TONTIN OMISTUS: Oma
KAAVOITUSTILANNE:
PALVELUT: Noin kahden kilometrin päässä sijaitsevasta Masalasta löytyy paljon palveluita: apteekki, kauppa, posti, kirjasto, terveyskeskus, neuvola, hammashoitola ja sisäliikuntahalli. Katso: www.sundsberg.fi, Koulut: Masalassa on ala- ja yläkoulu sekä lukio. Kts. www.sundsberg.fi
LIIKENNEYHTEYDET:
TEHDYT PERUSKORJAUKSET: Viime vuosina tehtyjä toimenpiteitä: 2016 Hälytysjärjestelmät huollettu. 2015: 42-48 asuntojen terassin kaiteiden alalaudat vaihdettu, Ylä- ja alapohjan tarkastus, vaihdettu kosteiden tilojen silikonit, kosteuskartoitus. 2014: Terassien ja parvekkeiden kaiteita uusittu. Tarkemmin isännöitsijätodistuksessa ja toimintakertomuksessa sekä selvityksessä suoritetuista korjauksista.
SUUNNITELLUT PERUSKORJAUKSET: Pihojen aitojen korjauksia, julkisivujen maalauksen suunnitelma laadinta, kattojen huoltopesua. Tarkemmin kunnossapitotarveselvityksessä.

ASUMISKUSTANNUKSET

HOITOVASTIKE: 455.70 €/kk
RAHOITUSVASTIKE: 735.00 €/kk
MUUT MAKSUT: Hälytyslaitemaksu.

HINTA

MYYNTIHINTA: 358 000 €
VELKAOSUUS: 103 324.98 €
VELATON HINTA: 461 324 €
VAPAUTUU: Vapautuminen sopimuksen mukaan

OTA YHTEYTTÄ

Tarvittava tieto

Tarvittava tieto

Lähetetään

Ongelma lähetyksessä.

Viesti vastaanotettu. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian

Tarvittava tieto

Tarvittava tieto

YHTEYSTIEDOT

Lovén LKV - Realhouse Oy

Tapiolan Keskustorni, 10 krs.

Tapiontori 1, 02100 Espoo

044 747 7000 ja 044 747 5000

info@lovenlkv.fi

Y-tunnus 272 3335-7

PYYDÄ ILMAINEN ARVIO

Made by Bocardo Multimedia Oy     Copyright © 2017 Realhouse Oy

Tarvittava tieto

Tarvittava tieto

Lähetetään

Ongelma lähetyksessä.

Viesti vastaanotettu. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian

Tarvittava tieto

Tarvittava tieto

Lovén LKV - Realhouse Oy

Tapiolan Keskustorni, 10 krs.

Tapiontori 1, 02100 Espoo

044 747 7000 ja 044 747 5000

info@lovenlkv.fi

Y-tunnus 272 3335-7

PYYDÄ ILMAINEN

ARVIO

Made by Bocardo Multimedia Oy     Copyright © 2017 Realhouse Oy