LOVÉN LKV

YRITYSINFO

Kotikenttä: Espoo – Helsinki – Kauniainen – Uusimaa

Lisäksi: Suomen etelärannikon ranta- ja saaristokohteet

Espanja:  Andalucia, Aurinkorannikko / Costa Del Sol, Barcelonan seutu ja rannikko, Mallorca

Lovén LKV [A] on itsenäinen ja osaava kiinteistönvälitysliike. Vahvuutemme ovat syvä asiantuntemus, pitkä kokemus ja tuloksellinen historia. Ratkomme ja työstämme myös haastavia kohteita yhdessä asiantuntijatiimimme kanssa. Suurella luottamuksella ja ymmärryksellä, tottakai.

Realhouse Oy – Lovén LKV:n perustaja ja toimitusjohtaja, Arto Lovén, LKV, YKV, on pitkän linjan ammattilainen kiinteistönvälittäjänä. Hänen vahvin valttinsa ja osaamisensa keskittyy pääkaupunkiseudulle, eritoten Espoon, Helsingin, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueen koteihin sekä etelärannikon meri- ja saaristokohteisiin. Arto tunnetaan periksiantamattomana asiakkaansa etujen ajajana ja aina iloisen ja aikaansaavan miehen asiantuntijapalveluihin luotetaan – eikä suotta.
Vuosien menestys perustuu pitkään, erittäin vankkaan kokemukseen, ahkeruuteen, välittömään ja aktiiviseen otteeseen kohteiden kokonaisvaltaisessa hoitamisessa. Olemme erittäin tiivisti sisällä alan kehityksessä ja ajan hengen mukaisesti digimarkkinoinnin osaamisessa. Vahvuuksiamme on myös asiantuntijoista koostuva oma kiinteistönvälittäjätiimi, ulkopuolinen lakiryhmä ja huippukuvaajista koottu Fototeam. Teemme myös yhteistyötä muiden alan toimijoiden ja kiinteistönvälittäjien kanssa.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton [A] ja Helsingin Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen ja Suomen ainoa kiinteistönvälittäjäyhteistyöjäsen Helsingin Pörssiklubissa.

YHTEYSTIEDOT

Lovén LKV - Realhouse Oy

Tapiolan Keskustorni, 10 krs. 
Tapiontori 1, 02100 Espoo
044 747 7000
info@lovenlkv.fi
Y-tunnus 272 3335-7

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Realhouse Oy – Lovén LKV sitoutuu suojaamaan palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä henkilötietolain (523/1999), tietoyhteiskuntakaaren (917/2014) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojakäytännön ehdot käyttämällä sivustojamme. LUE LISÄÄ